Rijnfrank coaching

Over mij als coach

Na ruim 20 jaar actief in de financiële dienstverlening kwam ik op een punt waarop ik voelde dat ik iets anders wilde doen. Tijdens een traject bij een goede loopbaancoach kwam ik erachter wat ik eigenlijk echt wilde gaan doen. Coachen! Mensen helpen bij hun eigen ontwikkeling. De 2-jarige opleiding Master Coach gevolgd bij Coaching College de Baak, aangevuld met een ACT-opleiding.

Gerard Rijnfrank
0 +
Jaar Ervaring

Wie help ik

Als ervaren coach heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van hoogbegaafden, snelle denkers, (young) professionals en mensen met ADHD.

Voel jij je weleens vastzitten, heb je moeite om je eigen antwoorden te vinden of verlang je naar verandering? Dan help ik je graag! Mijn missie is om jou te ondersteunen bij het ontdekken van je innerlijke kracht en het vinden van de antwoorden die al die tijd al in jou verscholen liggen.

Waarom ben ik coach geworden

Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening, bereikte ik een punt waarop ik sterk voelde dat ik iets anders wilde doen. Tijdens een traject met een fantastische loopbaancoach ontdekte ik uiteindelijk mijn ware passie: coachen! Ik besefte dat ik anderen wilde helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft me geïnspireerd om een 2-jarige opleiding tot Master Coach te volgen bij Coaching College de Baak, en ik heb mijn kennis verder uitgebreid met een ACT-opleiding.

NOBCO

Met mijn achtergrond en expertise als aangesloten lid van NOBCO, kan ik mijn cliënten voorzien van een professionele en betrouwbare begeleiding. Ik ben er trots op om deel uit te maken van een organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling en groei van het coachingvak in Nederland.

Nobco logo Rijnfrank Coaching

Laten we kennismaken

Ben je op zoek naar meer balans in je leven, zowel privé als op het werk? Voel je je vastzitten en wil je iets veranderen? Dan is dit het juiste moment om de eerste stap te zetten naar die verandering.

Tijdens dit gesprek krijg je de gelegenheid om jouw uitdagingen en doelen te bespreken. Ik zal luisteren naar jouw verhaal en samen kijken naar mogelijke oplossingen. Of je nu op zoek bent naar betere balans, persoonlijke groei of professionele ontwikkeling, ik sta voor je klaar om je te begeleiden op jouw reis naar verandering.